Saturday, July 10, 2010

I'm BACK!

Akhirnya, Minggu Suai Mesra UMS 2010/2011 atau juga dikenali sebagai Minggu Orientasi UMS, telah selamat tamat dengan persembahan bakat sebagai penutupnya. 


Satu minggu aku x blogging/blogwalking kan?? Ada orang rindu aku atau tiada? hahahaha.. apa2 pun, rindu gila dengan blog aku. hahahaha. 


One word now, PENAT!


MSM ni betul-betul buat aku penat. Tambahan pula UMS tu besaaarrr... Kena jalan kaki bila tiada bas..fuhh, jauh tuu...tapi masih mampu :-) . 


Pendapat saya? UMS lawa..besar..menarik. Tapi management kureng lah. Especially part registration ni. Memang x kena la sistem dorang.. x tau la salah siapa.. UMS ataupun urusetia MSM dan pendaftaran pelajar. Ahh...apa2 laah..


But one good part about Minggu Suai Mesra, FREE FOOD. FREE TRANSPORT(BUS). Senang betul hidup pelajar2 baru ni.. but on second thought, terasa mcm batch kali ni terlalu diambil mudah. tiada cabaran besar langsung. Setakat penat saja, tapi tiada tekanan diberikan. Seriously, Orientasi di Matrikulasi Labuan jauh jauh jauh lebih teruk!


Kenapa? Sebab remaja sekarang semakin mudah merungut. Semakin manja dan semakin dimanjakan. Itulah remaja era sekarang. Aku harap aku bukan tergolong dalam jenis itu. Aku masih boleh hadapi cabaran! :D


Sudah seminggu tinggalkan blog, visitors memang dah kurang... tapi yang palingggggg best tu, aku dapat 3 buffered baru! Wait for the next post, and I'll tell u!

1 comment:

Hamzahian said...

wah2.. nice blog btw..

linkwithin

Related Posts with Thumbnails